Mobile Spa tarjoaa kattavat palvelut yrityksille ja matkapuhelimien jälleenmyyjille. Huollamme Nokia-, Lumia-, Samung- ja Apple-laitteet sekä valikoidusti muita merkkejä. Lukuisat yhteistyökumppanimme tuntevat meidät sujuvuudesta, nopeudesta ja palveluidemme räätälöitävyydestä. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme sopimusasiakkaidemme kanssa. Tältä sivulta löydätte esimerkit palvelu kokonaisuuksistamme.

Mobile Spa yrityspalvelut

Mobile Spa tarjoaa nopean ja helpon tavan yrityksille huoltaa matkapuhelimensa. Palvelemme kaikkia yrityksiä joiden toimipiste sijaitsee Suomessa. Voitte joko tuoda puhelimet paikanpäälle liikkeeseemme Vantaan Flamingoon, tai käyttää kätevää huoltolaatikkoa jos haluatte hoitaa huollot postitse. Lisäksi sopimusasiakkaana saatte halutessanne huoltopalvelut laskulla.

Yleinen huoltopalvelu yrityksille
Mobile Spa:n tarjoama elinkaaripalvelu pitää huolen siitä, että yrityksenne saa kaikki matkapuhelimiin liittyvät palvelut vaivattomasti yhdestä paikasta, puhelimen koko elinkaaren ajan. Meiltä voitte ostaa laitteet ja niiden lisätarvikkeet, hoidamme puolestanne asennukset, huollot, päivitykset, kuorenvaihdot, sekä kierrätyksen. Tarjoamme myös käyttökoulutusta, joko asiakkaan tai Mobile Spa:n toimitiloissa, teidän tarpeidenne mukaan.  Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää elinkaaripalvelustamme.

Tule Sopimus asiakkaaksi

Sopimusasiakkaana räätälöimme juuri teidän yrityksellenne sopivan huoltoratkaisun

Lähettäkää tietonne tästä niin otamme teihin yhteyttä!