Olemme valtuutettu jälleenmyyjä Apple, Samsung ja Microsoft tuotteille. Myymme sekä puhelimia että tarvikkeita. Puhelinvalikoimamme koostuu pääosin Apple, Samsung ja Microsoft laitteista. Meillä on laaja valikoima tarvikkeita myös muille merkeille kuten Sony, LG, Huawei ja Nokia.

Olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme jos etsitte jotakin tiettyä tuotetta.

Mobile Spa tuotteet
Richmond&Finch

Richmond & Finch suojilla taatusti erotut joukosta. Tämä ruotsalainen brändi syntyi Lontoossa vietetyn viikonlopun jälkeen. Innostuneina brittiläisestä räätälöinnistä he loivat nämä katseenvangitsevat lisävarusteet jotka matkivat brittien hienostuneisuutta mistä he ovat kuuluisia. Älä uhraa tyyliä suojataksesi puhelintasi. @richmondfinch

Lataa hinnasto

Happy plugs

Minkä värinen olet tänään? Lisälaitteiden ei pidä ainoastaan sopia laitteeseen vaan myös ulkoasuun. Happy Plugs tuotteet ovat tyylikkäitä ainutlaatuisesta pakkauksesta lähtien.

Lataa hinnasto

Happy plugs
Suojalasi

Meiltä löydät suojakalvot ja lasikalvot heti hyllystä. Asennamme suojan paikoilleen oston yhteydessä. Lujuusluokitukseltaan 9H valmistettu lasikalvo on huomaamattoman ohut, vain 0.26 mm, eikä heikennä kosketusnäytön käyttöä. Lasisuoja on rakennettu rikkoutumaan, jos siihen kohdistuu voimakas isku, jolloin se vaimentaa osan iskun voimasta ja suojelee näin itse laitteen lasia rikkoutumasta.

Lataa hinnasto

Apple tarvikkeet

Tarjoamme laajan valikoiman Applen alkuperäisiä tarvikkeita Apple tuotteille. Apple virtalähteitä, sovittimia ja kaapeleita sekä kuoret ja suojat. Tarvikkeita löytyy iPhone, iPad sekä Mac tietokoneille.

Lataa hinnasto

Mobile Spa:ssa on laaja lisätarvikevalikoima moniin puhelimiin ja tabletteihin. Meiltä löytyvät aina uusimmat Bluetooth-handsfreet, suojakotelot, langattomat laturit sekä useita laadukkaita kuulokkeita. Valikoimastamme löytyvät myös hieman vanhempien mallien kanssa yhteensopivat lisätarvikkeet. Meiltä kannattaa ehdottomasti tiedustella myös akkuja, handsfree-laitteita tai suojakalvoja vanhoihin suosikki laitteisiin.

Mobile Spa tuotteet